Young Reformers LAB 2019

Громадська організація «Солідарна Молодь» за підтримки Фонду Конрада Аденауера шукає молодих реформаторів та реформаторок!

До участі буде відібрано 30 осіб з Житомирської, Сумської, Київської, Чернігівської, Вінницької та Черкаської областей.

Young Reformers LAB 2019 – це освітній проект, спрямований на залучення активної молоді в політичний процес реформування держави, виховання нового покоління молодих професіоналів, які зможуть втілювати євроінтеграційні реформи у різних сферах життя в Україні, ознайомлення молоді з основними правилами функціонування ЄС.

Ти зможеш:
отримати достовірні знання про реформи, що відбуваються в Україні, у контексті європейської інтеграції від провідних експертів;
перейняти досвід у провідних політиків та державних чиновників національного та локального рівня;
розвинути навички, необхідні для успішного використання можливостей євроінтеграції;
приєднатися до мережі європейської молоді, для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив та проектів у майбутньому.

Формат проекту передбачає проведення одного теоретично-практичного інтенсивного тренінгу з практичним домашнім завданням.

Усі витрати пов’язані з проживанням, харчуванням, навчанням та роздатковими матеріалами для учасників на період проекту здійснюються організаторами. Квиток компенсується лише в один бік (до Житомира); зворотній квиток – внесок учасника і оплачуватись не буде.

Подати заявку: https://bit.ly/2Bi6lzS